În perioada 9-11 septembrie 2010 a avut loc cea de-a XXI-a Conferinta Nationala a Asociatiei Bibliotecarilor din România, organizata la Bucuresti, cu tema „Bibliotecile în cultura informatiei si comunicarii”. Întrunirea profesionala a Sectiunii "Carte veche, manuscrise, digitalizare" a avut loc în data de 9 septembrie 2010 la Biblioteca Universitatii de Medicina si Farmacie ,,Carol Davilla”, cu începere de la ora 16.

Au participat un numar de opt bibliotecari din toate tipurile de biblioteci (universitare, publice, scolare si specializate): dr. Daniel Nazare, director la Biblioteca
Judeteana "George Baritiu" din Brasov, presedintele sectiunii, domnul dr. Gheorghe Buluta, director la Biblioteca Universitatii de Medicina si Farmacie ,,Carol Davilla” din Bucuresti, P.C. Arhimandrit Policarp Chitulescu, director al Bibliotecii Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe din România, domnul dr. Doru Badara de la BCU "Carol I" din Bucuresti, domnul drd. Mochnacs Tomas Remus de la B.C.U. ”Eugen Todoran” din Timisoara, doamna Agnes Brem de la BCU ,,Lucian Blaga” din Cluj Napoca, doamna Andreea Tudor de la BCU "Carol I" din Bucuresti si doamna Marinela Rusu de la Colegiul National Ghorghe Lazar din Sibiu. Au participat, de asemenea, bibliotecarele Universitatii de Medicina si Farmacie ,,Carol Davilla” din Bucuresti, gazdele sectiunii. A absentat, motivat, secretarul sectiunii Emilian Corneanu de la Biblioteca Universitatii "Transilvania" din Brasov.

pdf Proces - verbal al întrunirii secţiunii (Conferinţa Naţională ABR, Bucureşti, 2010) (38.49 kB)


 

Noutăți