Stimati colegi,
Prin amabilitatea doamnei conf. dr. Elena Tirziman, Director General al Bibliotecii Nationale a Romaniei, intrunirea Sectiunii de Catalogare-Indexare a ABR va fi gazduita de aceasta institutie.
Intalnirea de lucru va avea loc in zilele de 9-10 iunie 2011.
Deschiderea lucrarilor se va petrece la sediul Colectiilor Speciale (str. Biserica Amzei, nr. 5-7), cu incepere de la ora 10.00. Cu această ocazie, va fi prezentat raportul conducerii secţiunii pentru perioada 2007-2011.

In partea a doua a zilei de 9 iunie, participantii se vor desparti pe doua grupuri de lucru: intrunirea catalogatorilor se va desfasura in Cabinetul Bibliologic (sediul central al bibliotecii, Str. Ion Ghica nr. 4), iar cea a indexatorilor la sediul Colectiilor Speciale (str. Biserica Amzei, nr. 5-7).
Programul zilei de 10 iunie va fi anuntat ulterior. El se va incheia cu o noua intalnire a tuturor participantilor, in sediul Colectiilor Speciale.
Subiectele intrunirii vor fi (chiar daca nu ne vom limita doar la ele): "Ghidul de catalogare si noile cerinte internationale in descrierea resurselor bibliografice" si "Evolutia validarii Ghidului de indexare Lives.ro".
Cei care doresc sa participe sunt rugati sa trimita un e-mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Cheltuielile de cazare, transport si diurna vor fi suportate de institutiile apartinatoare.
 
Olga Beschea
Presedintele Sectiunii Catalogare-Indexare


 

Noutăți