Relaţii cu autorităţile

ABR a semnat Protocolul de înfiinţare a Comitetului Naţional Român al Scutului Albastru (CNRSA)

Luni, 18 aprilie 2011, cu ocazia Zilei Internaţionale a Monumentelor şi Siturilor Istorice, la Muzeul Ţăranului Român, preşedintele ABR, domnul Mircea Regneală a semnat împreună cu reprezentanţii Arhivelor Naţionale ale Românei, Comitetului Naţional Român ICOM, Comitetului Naţional Român ICOMOS, Societăţii Române de Radiodifuziune şi Societăţii Române de Televiziune, Protocolul de înfiinţare a Comitetului Naţional Român al Scutului Albastru (CNRSA), organism fără personalitate juridică al cărui scop este protejarea patrimoniului cultural material în caz de conflict armat sau dezastre.

Textul protocolului (scanat): pagina 1 pagina 2

Ministerul Educaţiei solicită opinia asociaţiilor partenere cu privire la modificarea structurii anului şcolar

Bibliotecarii şcolari care au un punct de vedere cu privire la problema semnalată mai jos sunt rugaţi să-l transmită Ministerului Educaţiei, la adresa de e-mail menţionată, în numele ABR - asociaţie parteneră a MECTS.

 

Către:
Asociațiile profesionale din educație și cercetare
 
Stimați colegi,
 
În procesul public de consultare inițiat de către puterea legislativă, precum și de alte structuri ale societății civile, Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului a sesizat un interes al partenerilor noștri pentru o modificare a structurii pe semestre a anului școlar, în sensul revenirii la structura trimestrială.
În baza Protocolului de colaborare și pentru fundamentarea celei mai bune decizii, vă rugăm să ne comunicați opinia dumneavoastră cu privire la oportunitatea revenirii la structura trimestrială a anului școlar.
Așteptăm răspunsul dumneavoastră la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., până miercuri, 20.04.2011, ora 16,00.
 
Cu considerație,
Laura Chira
DRPPS-MECTS
0740973133

 

Noutăți