Stimaţi colegi,

Cu oarecare întârziere, alegerile pentru posturile de preşedinte de diviziuni şi de secţiuni s-au încheiat. Consiliul ABR, reunit în şedinţa trimestrială din data de 31 martie a.c. le-a validat (Vezi Anexa nr.1).

Mulţumesc tuturor acelora care şi-au înţeles responsabilitatea ca membru al ABR şi au votat persoana considerată cea mai potrivită de a conduce aceste structuri profesionale. Mulţumesc şi pentru mesajele cu întrebări şi sugestii pe care mi le-aţi trimis. Cu acest prilej, ne-am cunoscut mai bine şi am putut comunica deschis, de la om la om, fără prejudecaţi. Am avut de câştigat cu toţii.

Mulţumesc şi doamnei Dr. Corina Apostoleanu, secretar general ABR, împreună cu care am lucrat în pregătirea alegerilor, precum şi altor colegi care mi-au dat o mână de ajutor.

Se cuvine să mai facem următoarele precizări:

Locurile rămase libere la secţiunile profesionale vor fi completate la reuniunile profesionale care sunt programate în vara acestui an sau, dacă nu este posibil, la reuniunile secţiunilor din timpul conferinţei anuale din toamna acestui an.

Locurile rămase libere în cadrul diviziunilor vor fi completate, de asemenea, în timpul reuniunilor diviziunilor din timpul conferinţei anuale din toamnă.

Alegerile pentru conducerea filialelor se vor desfăşura în lunile aprilie-iunie - e de dorit să se încheie până la data de 15 iunie. Aceste alegeri vor fi prezidate de membrii Consiliului de conducere în responsabilitatea cărora se află (Vezi Anexa nr. 2). Fixarea datei alegerilor se va face de comun acord între conducerea filialei şi membrul din consiliu. Data alegerilor va fi comunicată din vreme secretariatului ABR, care o va posta pe site spre a fi informate şi alte persoane care doresc să participe la alegeri. Preşedintele filialei va prezenta un raport privind activităţile reprezentative desfăşurate de la primirea mandatului, în urmă cu patru ani. Vor urma discuţii pe marginea raportului, apoi va avea loc alegerea preşedintelui şi secretarului, prin vot deschis sau secret, conform hotărârii. Se va încheia un Proces verbal care va fi expediat prin e-mail Secretariatului ABR.

Vă urez mult succes!

 

Preşedinte ABR,

Prof. univ. dr. Mircea Regneală


 

Noutăți