„Biblioteci. Societate. Multiculturalitate –

diseminarea Conferinței Asociației Bibliotecarilor din România (ABR) – Brașov, 6-8 septembrie 2017”-

întâlnirea bibliotecarilor școlari și a profesorilor documentariști din Județul Constanța

 

Vineri, 29 septembrie 2017, bibliotecarii și profesorii documentariști din învățământul preuniversitar constănțean, dintre care cea mai mare parte fiind și membrii Asociației Bibliotecarilor din România Filiala Constanța, și-au dat întâlnire la inițiativa doamnei Ibolya Negoiță, pentru a face o diseminare la cea de-a XXVIII-a Conferință A.B.R. care a avut loc la începutul lunii septembrie la Brașov.

Participanții la dezbatere s-au bucurat și de prezența doamnei Mioara Voncilă, șef serviciu bibliotecă în cadrul Universității Dunărea de Jos din Galați și vicepreședinte A.B.R.. Astfel, au fost discutate titlurile lucrărilor prezentate în cadrul Conferinței, elemente organizatorice în structura A.B.R., noua platformă online ce se va lansa începând cu anul 2018, dar și viitoare colaborări cu diferite instituții de cultură și din învățământ.

Prețuind cartea, cât și pe cititorul ei, bibliotecarii constănțeni au creionat și planul activităților din noul an școlar 2017-2018, punând accentul pe colaborările instituționale și pe cunoașterea prin dialog și cooperare.

Mai multe detalii despre această întâlnire puteți găsi accesând acest pdf link .

In libro veritas!

Flavia Alexandra Petrov,

Casa Corpului Didactic Constanța

29.09.2017                                                                                                                   


 

Noutăți