Vineri, 27 octombrie, a avut loc la Casa Corpului Didactic Constanța, activitatea metodică cu tema Managementul activităților din C.D.I. – Trăiește ceea ce citești și descoperă Biblioteca Vie!, prilej de întâlnire pentru bibliotecarii și documentariștii din învățământul preuniversitar constănțean. Activitatea a fost coordonată de către doamna Flavia Alexandra Petrov, documentarist la C.C.D. Constanța, împreună cu echipa instituției.

Cei prezenți la activitate s-au bucurat de o infuzie de nonformal în formal, discutând despre conceptul de Bibliotecă Vie și creionând planul unei astfel de activități în școlile din județ. De asemenea, participanții la această acțiune au învățat și faptul că jocul nu e doar un joc și că fiecare activitate nonformală ce are loc în C.D.I. sau în bibliotecă ne ajută să ne atingem obiectivele și să dezvoltăm o abilitate în cititorii noștri.

Un moment important l-a reprezentat semnarea protocolului de colaborare între C.C.D. Constanța și A.B.R. – Filiala Constanța, cele două înstituții propunându-și să acorde, astfel, tot sprijinul bibliotecarilor din județ și să creeze un mediu corect de dezvoltare și perfecționare pentru aceștia.

In libro veritas!


 

Noutăți